15 квітня 2024

Група емоційної підтримки

Відбулося засідання Університету  третього покоління. Учасники займалися формуванням нових нейронних зв'язків за допомогою трансформаційного малювання.








Участь в тренінгу "Здорові розмови"

 Сьогодні отримали сертифікати за участь в тренінгу "Здорові розмови", який організований Центром знань з НІЗ Дніпропетровської області. Велика подяка організаторам за цікавий, ПРОДУКТИВНИЙ, насичений тренінг. Отримали для себе нового, свіжо глянули на все відоме.



Скануй та читай

 “Темна сила” – це роман українського письменника Володимира Винниченка, опублікований у 1920 році. Це історія про любов, інтриги та корупцію, розгорнута на тлі подій Української революції 1917-1920 років. Головний герой – Василь Пацюк – молодий інтелектуал, який відмовляється взяти участь у бойових діях та більше за все мріє про любов. Його шлях перетинається з Марією, дочкою знатного дворянина, та вони закохуються одне в одного. Але їхнє щастя під загрозою через корупцію та інтриги місцевих чиновників та політиків, які бажають збагатитися на бідності та безвихідності місцевого населення.