01 червня 2023

Свято "Мир в Україні - радість дитині!"

     Сьогодні не дивлячись на тривоги, ми все рівно провели свято "Мир в Україні - радість дитині!" до Міжнародного дня захисту дітей для наших діточок. Зранку на майданчику біля бібліотеки учні 1 а класу гімназії № 8 прийняли участь у ігровій програмі "Цікаві речі для малечі". Діти залюбки грали, малювали, танцювали. Пополудні бібліотечні працівники завітали до парку ім. Комарова та провели цікаві та змістовні конкурси "Літні барви" і майстер-клас "Сонечко-смайлик". Свято відбулося в безпечній, змістовній і дружній атмосфері.

Починаючи з 1 червня у нашій бібліотеці проходить програма літнього читання та дозвілля "LIGA Барвинок". На вас чекають різноманітні майстер-класи, інтелектуальні змагання, виставки робіт юних читачів.























Цикл-онлайн пазлів "Літературна карусель" до Регіональної компанії бібліотек Дніпропетровщини "Читаємо разом" "Письменники, короновані словом"


preview
35pieceКорній Д. Зворотній бік темряви

Народознавча виставка "#Цікаво-Барвінок"



Колись барвінок вирощували в якості своєрідного магічного оберега від злих духів і напастей, зараз же його шанують в основному за декоративність, як квітки ніжно-блакитного або лілового забарвлення, так і темно-зеленого листяного покриву. З давніх часів з барвінком пов’язано багато народних повір’їв, легенд, переказів і обрядів.

Сьогодні відбулася виставка дитячих малюнків,кожен малюнок був надзвичайно гарний,чарівний,особливий.


                    

Скануй та читай