12 травня 2023

Майстер-клас Листівка " З днем Матері!"

 Мама, з давніх-давен вважалася справжньою берегинею домашнього вогнища і саме тою людиною, до якої діти завжди приходять за добрим словом, порадою та допомогою, найрідніша людина у житті кожного з нас. Вона перебуває поряд під час всіх найважливіших подій в житті.  День Матері в Україні  традиційно святкують в другу неділю травня.  2023 року ця важлива дата припадає на 14 травня.

В бібліотеці пройшов майстер-клас, на якому діти виготовили листівки-привітання матусям. У процесі роботи  проявили фантазію та творчість. Листівки вийшли дуже яскравими.





Рейтинг-інтерв’ю «Краща книга – улюблена книга»

    Читацький інтерес – це форма вияву пізнавальної потреби, що спонукає до свідомої діяльності з певним колом книжок, яким читач віддає перевагу перед іншими, тому що відчуває в них особливу потребу. 

    Нам цікаво дізнатись, що приваблює  найбільше, що саме впливає на їх вибір.

    В результаті інтерв’ю виявили переможців нашого рейтингу. Отже: на першому місці виявилась талановита письменниця Дара Корній та її чудова книга «Чарівні істоти українського міфу». Також дуже привернули увагу читачів такі автори як Кокотюха А., Люко Дашвар, Лис В., Талан С., Довгопол Н., Забужко О., Дяченки, Кідрук М., Іваничук Р., та інші.


Вічна класика