25 липня 2021

Прес – мозаїка «Книжковий format+»

           Найбільшу цінність, з точки зору актуальності та оперативності отримання інформації, для відвідувачів бібліотеки представляють періодичні видання – газети та журнали.
           Від часу написання книги до виходу її в світ проходять роки, а в періодичних виданнях цей відрізок часу вимірюється в днях, а в журналах – декількома місяцями. Тому саме в періодичних виданнях так відчутний подих часу. 
          
     

Газета"Сімейні поради".  32 сторінки корисних та різноманітних порад для тих, хто хоче бути здоровим, економно і смачно готувати, не припускатися помилок у вихованні дітей, гармонізувати сім’ю, завжди гарно виглядати, а також сторінки для рукодільниць, дачників, дітей, гороскоп, календарі, сканворд
Газета "Уют".  Цікава і популярна газета, в якій відверто і довірчо ведеться розмова на різні теми: твоя дитина, краса і здоров’я, дитячі сторінки, інтим клуб, історії про знаменитих, очевидне – неймовірне, поради і рецепти, гороскоп, анекдоти
Газета "ЗОЖ".  Найкращі та доступні рецепти здоров'я від лікарів, цілителів та читачів.
Твоя порада потрібна всім - такий лозунг видання «1000 секретов». У виданні, що виходить 2 рази на місяць, безліч порад читачів: як зробити всі салонні процедури з краси вдома, якісніше прибрати дім, економити під час кризи, краще втратити вагу або як стати щасливим і багатшим. Видання публікує рецепти читачів та досвід з вирощування рослин.


25 липня - День працівників торгівлі

Раніше це свято мало назву День торгівлі та побутового обслуговування населення та житлово-комунального господарства. Продавець — це професія, за відсутності якої важко уявити наш час. В будь-якій сфері є продаж та кожна людина у свій час стикалася з продажем певних товарів або послуг. Таким чином вже давно побудована взаємодія та співробітництво людей та країн.
Саме свято Дня працівника торгівлі існує ще з 1966 року, проте в різні періоди переживало різні зміни та сприйняття народу.
Відповідно до Указу Президента України від 5-го червня 1995 року ми щорічно вшановуємо працівників торгівлі в останню неділю липня.