26 серпня 2022

Пізнавально-ігровий майданчик «Книгограй»

  Літом можна робити стільки цікавих і веселих речей! Літні розваги в продовжуються. Працівники бібліотеки разом з волонтерами Червоного Хреста організували пізнавально-ігровий майданчик «Книгограй» . Провели: майстер-клас з виготовлення паперової ляльки «Дівчинка-Українка», майстер-клас з малювання «Герб України – символ віри і надії». Інтерес у дітей викликав маскарад героїв книг «Хто я ?». Учасники відгадували героїв з казок, мультфільмів, збагатили свої знання, дізналися багато цікавого.

Разом з бібліотекарями діти цікаво і змістовно проводять літні канікули, отримуючи позитивні емоції від зустрічі з літературними героями, покращують навички спілкування, розвивають свої інтелектуальні та творчі здібності, поповнюють багаж необхідних знань.










Пізнавально-ігровий майданчик «Книгограй»

 Літом можна робити стільки цікавих і веселих речей! Літні розваги в продовжуються. Працівники бібліотеки разом з волонтерами Червоного Хреста організували пізнавально-ігровий майданчик «Книгограй». Провели: майстер-клас з виготовлення паперової ляльки «Дівчинка-Українка», майстер-клас з малювання «Герб України – символ віри і надії». Інтерес у дітей викликав маскарад героїв книг «Хто я ?». Учасники відгадували героїв з казок, мультфільмів, збагатили свої знання, дізналися багато цікавого.

Разом з бібліотекарями діти цікаво і змістовно проводять літні канікули, отримуючи позитивні емоції від зустрічі з літературними героями, покращують навички спілкування, розвивають свої інтелектуальні та творчі здібності, поповнюють багаж необхідних знань




















Година сімейного відпочинку «Тата + Я»

 Що може бути краще, ніж літній уік-енд, проведений не тільки цікаво, а й корисно? Звичайно ж, час який уся родина може провести разом. Бібліотека - це не тільки сховище книг, це простір для сімейного відпочинку. Гайда до бібліотеки!







                                                                   #скануйтаслухай