15 липня 2024

Презентація виставки-події "Україно, моя держава!".

  До вашої уваги презентація виставки-події "Україно, моя держава!" присвячена до Дня Державності України. На виставці наданні видання, які розповідають  історію створення та розвиток нашої країни.




Відеослайд "День хрещення Русі: погляд через віки" (до Дня Хрещення Київської Русі-України)

15  липня в українському календарі позначено важливою щорічною подією — Днем хрещення Русі – України. Той факт, що більш ніж тисячу років тому русини стали християнами, не можна сприймати в суто релігійному сенсі — це був важливий крок назустріч цивілізованому світові, фактор зміцнення державності, імпульс для розвитку науки, культури та освіти. Ми пропонуємо переглянути відеослайд.



Нові надходження літератури

 Отримали книги від Твердохлібової Ольги, м.Київ.

Величезна подяка за чудові книжечки.



Скануй та читай

 Минуло понад півстоліття після шаленого успіху роману "Вбити пересмішника", коли в архівах видавництва, яке опублікувало начебто єдиний роман Гарпер Лі, відшукався манускрипт «Іди, вартового постав». Ті самі герої, тільки старші на двадцять років, нарешті розкриють таємниці, які так і лишилися за лаштунками «Вбити пересмішника».



Намистинки рідної мови

  Збір неписаних правил, якими людина користується у повсякденному житті, стають прислів'я та приказки. Вони рекомендують, схвалюють або засуджують, бо за ними стоїть авторитет поколінь вони створені практичним досвідом, відображають споконвічне прагнення людини до правди, щастя, здоров'я, справедливості.

Намистини липень 2024 автор: ВБСЧ № 2 "ДіМ"