27 вересня 2024

Емоційна підтримка волонтерів

    Сьогодні у бібліотеці продовжилися  заходи з "Емоційної підтримки, ознайомлення з етапами які переживає людина у стані стресу, техніками самодопомоги, проведення психоедукаційних сесій та отримання корисних навичок самозбереження на робочому місці та в особистому житті". За сприяння Міжнародного благодійного фонду "Жива". До проведення заходу залучені спеціалісти міжнародної гуманітарної організації FHI 360. Займалися психоедукацією, навчалися розпізнавати та знешкоджувати помилки мислення.




Онлайн пазл - мандрівка "Дніпропетровщина - край неповторний"

 Прозора вода та вечірні заграви. Блакитні озера на Дніпропетровщині — одна з локацій для  відпочинку біля води. Ці штучні водойми кілька десятиліть популярні серед відпочивальників. Сюди їдуть жителі Дніпропетровщини й сусіднього Запоріжжя.Озеро знаходиться біля траси Дніпро-Кам’янське. Історія прекрасного озера розпочинається з 1970- х років. На його місці брали пісок для будівництва лівого берега  міста Кам'янське.Офіційно його називають “Єлизаветівський котлован”.


    preview35pieceБлакитні озера

Гра-екскурсія «Дивосвіт скарбів книжкових»

Сьогодні з відвідувачами бібліотеки провели гру-екскурсію «Дивосвіт скарбів книжкових». Під час якої, читачі, розгадуючи загадки, шукали заховані «скарби» серед книжок.  За допомогою цієї гри-екскурсії діти ознайомилися з книжками, які є в бібліотеці.