03 січня 2022

 Флеш бук: «Ніч перед Різдвом»

Українська тематика творів Гоголя — це невід’ємна частина його творчої особистості. Він — один з кращих виразників української ментальності. У його творах найбільш повно і яскраво відтворилися риси українського національного характеру.

Ніхто до і після Миколи Гоголя так широко, психологічно переконливо, яскраво і захоплююче не висвітлював українське життя, знайомлячи з ним сотні мільйонів читачів по всьому світу, і змусив його полюбити: народ, мову, звичаї. Пропонуємо вам згадати його невмирущий твір «Ніч перед Різдвом». Вперше повість опублікована у виданні: «Вечера на хуторе близ Диканьки. Повести, изданные Пасичником Рудым Паньком. Вторая книжка. Санкт-Петербург. Печатано в типографии А. Плюшара. 1832 (цензурное разрешение — 31 января 1832 г.)»  190 років по тому вперше вийшла ця повість!




 Новорічна АРТ Мозаїка 

«Зимова бібліоказка»

Що може бути краще за зимові канікули, коли є час почитати, пограти, розважитись, відпочити, познайомитись з новими друзями! Тим більше, коли прийшло найзагадковіше свято, що відкриває нам світ добрих казок і чарівництва - Новий рік! Канікули тривають, то ж запрошуємо усіх бажаючих  на «Новорічні пригоди  в бібліотеці»  Мультики, цікаві ігри, майстер-класи завжди чекають на вас у бібліотеці.

А сьогодні, 3 січня бібліотекар Юдіна Олена Володимирівна разом з дітьми прикрашала новорічну ялинку. Проявивши свою фантазію, маленькі майстри за допомогою вати, паперу та клею, створили чарівні рукавички, чобітки, капелюшки, якими і прикрасили  ялинку.















 Віртуальна виставка-прем'єра "Міф та казка в різдвяну ніч"