26 січня 2022

 Ліричний вечір спогадів

26 січня члени Ради Ветеранів селища 40 років жовтня зібралися біля каміну в теплому дружньому колі. Читали вірші про кохання, згадували молоді роки, улюблені пісні. Серед присутніх було дуже багато поціновувачів старовинних романсів. Ветерани не тільки ділилися своїми знаннями з історії цього жанру, а й самі їх виконували під акомпонемент гітари. Незважаючи на свій поважний вік, романси й досі нікого не лишають байдужими, зачаровуючи душевністю та красою слова. 






26 січня – День бібліотечної полиці

У четверту середу січня кожного року бібліотеки та читачі в соціальних мережах діляться фото своїх книжкових полиць.

Створила День бібліотечної полиці Нью-Йоркська публічна бібліотека, щоб заохотити людей поділитися своєю любов’ю до книг та бібліотек в Інтернеті. Концепція проста – зафіксуйте фотографію книжкової полиці (приватної або місцевої бібліотеки) та поділіться нею з хештегом #БібліотечнаПолиця. 

 Кінопоказ "Крути 1918"

Сьогодні у бібліотеці відбувся кінопоказ до Дня пам'яті героїв Крут. На перегляд завітали члени клубу "Таланти і прихильники", яким було цікаво дізнатися про цю сторінку в історії України. Глядачі подивилися уривки з художнього фільму "Крути 1918", який був знятий на реальних подіях. Щиро співпереживали героям та ділилися своїми думками і враженнями від побаченого.