08 листопада 2023

Майстер – клас «Хмаринка – веселинка»

 Восени  ми спостерігаємо за змінами в природі, милуючись хмаринками в небі –  білими й пухнастими, темними й похмурими. Слухаємо мелодію вітру – то ніжну і ласкаву, то поривчасту.

 Сьогодні до бібліотеки на майстер – клас «Хмаринка – веселинка»  завітали учні  1-А та 1-Б класів Павлоградського міського ліцею. Прослухавши «Казочку про хмаринку», відгадавши загадки про осінь, діти приступили до виготовлення хмаринки  з кольорового паперу. Позитивний та гарний  настрій  панував  під час роботи. Учні проявили свою фантазію, хмаринки вийшли  веселими, яскравими, цікавими та  сучасними. 

За підтримки громадської організації «Центр інноваційного розвитку «Персона».



















Бібліотекарі навчалися проєктному менеджменту

6 та 7 листопада бібліотекар ВБСЧ №2 "ДіМ" Печериця І.Є. пройшла навчання на дводенному тренінгу під керівництвом досвідченого тренера з організаційного розвитку Андрія Круп'яка на тему "Проєктний менеджмент"(Написання грантових заявок). Отриманні знання стануть у нагоді у подальшій роботі колективу!








Ознайомча екскурсія «Перший крок в книжковий світ»

 У теплий осінній день, до бібліотеки на ознайомчу екскурсію «Перший крок в книжковий світ»  завітали учні 1а та 1б класів Павлоградського міського ліцею. Завітавши на абонемент, учні дізналися про походження слова «Бібліотека», про цікаві книжки та журнали, про «Правила поводження з книгою», та як потрібно вести себе у бібліотеці, а чого не слід робити.                                  Вражень у маленьких читайликів, які вперше завітали до нашої бібліотеки, і справді вистачає. Адже яскравий книжковий світ здатен не лише навчити, а й здивувати. Сподіваємося, що сьогоднішні відвідувачі стануть нашими активними читачами.