04 квітня 2022

 "Скарбничка сайтів"

Beb-список сайтів (естетичне виховання)

Одним із чинників всебічного гармонійного розвитку особистості є її естетичне виховання. Естетичне виховання - складова частина виховного процесу, безпосередньо спрямована на формування здатності сприймати і перетворювати дійсність за законами краси в усіх сферах діяльності людини.

https://pustunchik.ua/ua/treasure/draw

https://lihtaryk.com.ua/yak-navchitisya-garno-malyuvati/

https://course.diaz-art.com/yak-navchitisya-malyuvati-oblichchya-2/

https://social.org.ua/3358-25-youtube-kanaliv-shchob-navchitisya-grati-na-muzichnikh-instrumentakh.html

https://muzcool.com/courses/keyboard/?gclid=CjwKCAjwrqqSBhBbEiwAlQeqGpTVA-p6_vOotz4cstEJn5z41wrwSmPzeIaHkLEWKL-wgyAz9aUpGRoCNs0QAvD_BwE

https://moemisto.ua/km/blog/14-virtualnih-muzeyiv-svitu-799.html

 4 квітня відзначається 

Міжнародний день інтернету


4 квітня відзначається Міжнародний день інтернету і професійне свято web-майстрів. Дата пов’язана з днем смерті святого Ісидора Севільського, якого вважають покровителем інтернету.
Ще у 1998 році Папа Римський Іоанн Павло II визнав Всесвітню мережу інтернет енциклопедією людського знання, а у лютому 2001 року Ватикан остаточно признав, що найкращим покровителем мережі буде святий Ісидор. Аргументуючи своє рішення призначити саме цього святого покровителем інтернету, Іван Павло II сказав, що, з одного боку, інтернет – це своєрідна енциклопедія людських знань, з іншого – саме архієпископ Ісидор  Севільський  уперше застосував у своїй праці «Etymologiae» систему перехресних посилань, що віддалено нагадує гіперпосилання, які використовують у мережі. У 20 розділах своєї книги Ісидор виклав відомості з граматики, риторики, математики, медицини, історії, права, космології, теології, агрономії, зоології та інших галузей.
Окрім того, дата 4.04 – нагадує поширену помилку «404» («Сторінку не знайдено»).


                                                                         #цитатадня


                                                               #скануйтачитай

Казкова вікторина для малят

 

Найкраща літературна вікторина для малюків — та, яка містить запитання про улюблені казки! Лисичка і Журавель, Курочка Ряба і Пан Коцький — упізнаєш цих героїв? Нумо перевіряти, як добре Ти знаєш українські народні казки!Знайди вірну відповідь https://learningapps.org/watch?v=p1us0rqsa22 .