18 квітня 2018

до Дня народження павлоградської поетеси Г.П. Світличної

 "По праву великого таланту" 
голосні читання до Дня народження павлоградської поетеси Г.П. Світличної.
18 квітня на голосні читання "По праву великого таланту", присвячені до Дня народження павлоградської поетеси Г.П. Світличної, зібралися поети літературної вітальні "Майстерність та натхнення", ветерани, читачі бібліотеки. Бібліотекар Дмитрук О. нагадала сторінки життя славетної поетеси. Всі переглянули презентацію "Ганна Павлівна Світлична - Ярославна Придніпров'я". Літератори, гості заходу з натхненням читали вірші Світличної Г.П. та власні присвяти павлоградській поетесі.

Бібліоподорож «Я знаю як пройти до бібліотеки!»

 17 квітня 2018 року на бібліоподорож «Я знаю як пройти до бібліотеки!» завітали вихованці реабілітаційного центру.  Гості бібліотеки вивчали правила поводження з книгою та поведінки в бібліотеці за допомогою мультфільмів. Вони тепер знають, скільки людей і яких професій працюють над створенням книги, з яких відділів складається бібліотека, що таке читацький формуляр, каталог, картотека. Діти, які побували на екскурсії, мали змогу записатися до бібліотеки і взяти книжки додому. Тепер малеча носитиме почесне звання “читач”.

екологічна гра - подорож «Ми будуєм Екомісто!»

16 квітня для учнів 4 А класу школи№8 пройшла екологічна гра - подорож «Ми будуєм Екомісто!» у формі сюжетно – ролевій гри. Крок за кроком діти будували місто своїй мрії – гарне, зелене, екологічно чисте. У такому місті хочуть жити навіть інопланетяни та маленький принц, який завітав у бібліотеку. Юні екологи переглянули відео презентацію «Ми будуємо Екомісто!», кожен з присутніх зробив свої пропозиції, як зробити місто екологічним.
День дошкільника