03 вересня 2018

«Павло Загребельний – письменник якого читають»

    Продовжує свою роботу відеосалон "Письменник гідності і правди", якій працює в рамках регіональнальної  компанії  бібліотек Дніпропетровщини «Читаємо разом» «Павло Загребельний – письменник якого читають».


      Цього разу присутні передивилися фільм 
"Цікаві факти з життя Павла Загребельного" 





День Знань

1 вересня — не лише перший шкільний день, а ще й старт нового бібліотечного сезону. Тож до Дня Знань  для учнів наша бібліотека підготувала спеціальну програму: годину-екскурсію «Бібліотека, книжка, я – разом ми одна сім’я», бібліоподорож «Ми – українці!, Ми європейці!», книжковий дайвінг «Три причини прочитати:корисно, цікаво,потрібно»
Шановні батьки, у вас є можливість цікаво та змістовно провести час разом з вашими дітьми у бібліотеці. Тож чекаємо на Вас протягом всього учбового року у нас.
           Якщо збираєтесь до нас уперше — то ми на вулиці Дніпровській, 557 



Ось і добігла кінця наша літня програма сімейного читання "Бібліолабія" : лабіринти книг та розваг". Прощатися з літом завжди трохи сумно, але ми прощаємося не надовго - лише до наступного літа. Найурочистіша частина цього дня - церемонія нагородження учасників і переможців літературного конкурсу «Сонячна галявина літнього читання» яку провели бібліотекарі Жайворонок Е. та Голубєва С.