19 серпня 2021

Виставка – привітання «Україна незалежна, то цінуйте це належно!»

 24 серпня Україна відзначатиме найбільше державне свято – 30-річчя Незалежності. Воно встановлене на честь виняткової історичної події – ухвалення у 1991 році Верховною Радою Української РСР абсолютною більшістю голосів Акта проголошення незалежності України. Цей документ увінчав тисячолітні прагнення Українського народу мати власну суверенну державу і самостійно визначати свою долю.

Наша бібліотека приєднується до свята!










 

«Літо барвами грає»

До дня відзначення 30-річчя незалежності України виставка  виставка творчих робіт відомої павлоградської майстрині Мартинюк Мирослави оновилась новими картинами.
Запрошуємо усіх бажаючих приєднатися до перегляду.




Магія читання: фотографії людей, які читають

Фотографія - це унікальне явище, адже на фотознімках можна відобразити події, що відбуваються, цікаві моменти, гарні місця, улюблені обличчя... Завдяки їм, можна повернутися в минуле, адже переглядаючи фотографії, ми згадуємо багато чудових моментів життя. До того ж для когось фотографія - це не просто захоплення, а ще й професія і навіть мистецтво. Тому не дивно, що у цього явища є і своє власне свято - Всесвітній день фотографії, який усі фотографи (як аматори, так і професіонали) відзначають 19 серпня.

Пропонуємо подивитися на фотографії людей, яких фотографу довелося знайти за читанням, часом в найнесподіваніших місцях і обставинах. Дивлячись на них, ще раз розумієш - читання об'єднує людей різних національностей, віку та соціального стану.