02 вересня 2024

Онлайн проєкт мовний non - stop "Я говорю українською"

 Українська мова — це одна з найбільш багатих і різноманітних мов світу. Вона має багату історію, культуру й літературу, які відображають дух і характер українського народу. Українська мова — це не тільки засіб спілкування, а і скарб, який потрібно берегти й цінувати.



Інформаційна година « Ми українці - честь і слава незламним»

 Сьогодні на інформаційну годину спілкування «Ми українці - честь і слава незламним» завітали учні 7-А та 7-Б класів Гімназії №4. З початком навчального року присутніх привітав народний ансамбль «Надія» під керівництвом Головко Ірини. Бібліотекарі розповідали дітям про героїв рідної землі. Провели вікторину   «Що я знаю про Україну?», гру «Вгадай і скажи»,  «Співаймо разом». Галущенко Софія виконала пісню "Стефанія". На останок заспівали всі разом пісню «Я Україна».

   Дякуємо за співпрацю директору Кравченко Л.О., класним керівникам Заболотній Л.В., Левицькій Г.А. та бібліотекарю Свиридовій Н.Д.










Інформаційна година « Ми українці - честь і слава незламним»

  До бібліотеки  на День знань «Ми українці: честь і слава незламним» завітали діти 5-Б класу Гімназії № 4. Для  них була проведена екскурсія відділами бібліотеки, вікторина «Українці сильна нація», гра «Вгадай мелодію». Учасники зустрічі усі разом заспівали  патріотичну пісню «Я Україна».  Дітей зацікавила папка-досьє «Небесне військо». Наприкінці зустрічі провели   майстер-клас «Патріотична листівка до Дня знань».

  Дякуємо за співпрацю директору Кравченко Л.О., класному керівникові Кононихіній В.М. та біліотекарю Свиридовій Н.Д.

  За підтримки Громадської організації "Центр інноваційного розвитку "Персона".
















Скануй та читай

 До вашої уваги - четверо найкращих друзів: Андрій, Стьопа, Ляна і Таня. Дивовижні, добрі, чесні, веселі діти і… Ну, почитаєте-познайомитеся. Хм, вони… як би тут коротко розказати? Вони сваряться, миряться, потім знову ,,Наша пісня гарна й нова…’’ - та й так по колу… І в усьому винен хто? Правильно! Загадковий медальйон, який відкриє команді нові незвідані пригоди, покаже, наскільки важливо вірити і не здаватися, але… Чи витримає товариство ці випробування? Тут кохання, любов, дружба, гумор! П’ятьма словами: ВИ ТОЧНО ПОЛЮБИТЕ ЦИХ ЛЮДЕЙ!