23 червня 2023

Майстер-клас «Символіка олімпійських ігор»

 Майстер-клас «Символіка олімпійських ігор» до Дня Міжнародного дня олімпійських ігор. Для учасників була підготовлена цікава та пізнавальна хвилинка «Швидше, вище, сильніше», під час якої було здійснено подорож в історію Олімпійських ігор. Діти дізналися про олімпійські досягнення українських спортсменів, коротко ознайомилися із зірковими історіями спортивного успіху окремих із них. Діти виготовили «Олімпійський п'єдестал» і почували себе справжніми переможцями. Бібліотека і надалі сприятиме популяризації олімпійського руху, здорового способу життя наших читачів.

За підтримки громадської організації "Центр інноваційного розвитку "Персона"





Нумізматична виставка "В єдності - сила"

В бібліотеці презентували виставку ювілейних  та пам'ятних  монет, започатковану Національним банком України  в 2022 році монетами "В єдності – сила", випущеними під час повномаштабного російського вторгнення в Україну. Колекція належить Ігорю Іваніченко, керівнику «Кімнати Бойової слави Прикордонних військ ради ветеранів селища «40 років Жовтня»». Запрошуємо усіх бажаючих.








Ігротека "День феї "

24 червня у всьому світі відзначається Міжнародний День феї. Це свято для кожного малого та дорослого, що вірить у світ фей. А також це можливість поринути у глибоку історію, народний фольклор та традиції, у яких феї завжди були не тільки невіддільною частиною, але й головними героїнями. Феї існували практично у всіх культурах світу, хоча їх могли називати по-різному. Упродовж століть феї були важливою частиною кельтської культури. У всіх стародавніх легендах ці міфологічні істоти описуються як розумні, бешкетні і чарівні. День феї випадає на середину літа, коли вважається, що завіса між нашим світом та їхньою чарівною країною вічної молодості, тимчасово піднімається. 

В бібліотеці відбулась гра-вікторина: "Хто така фея"? Діти відповідали на запитання: Хто така фея? Де вона мешкає? Як виглядає? Складали пазли, малювали маленьких чарівниць.


#LIGAБарвінок_ВБСЧ_2_ДіМ,#Літо_бібліотека_Павлоград

Вічна класика