01 жовтня 2024

Всеукраїнський день бібліотек

 З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек колектив Всевікової бібліотеки сімейного читання №2 "ДіМ" за самовідану працю, творчий підхід та професійну стійкість у реалізації партнерських соціальних проєктів  психоемоційної допомоги постраждалим  від війни та сприяння відновленню ментального здоров1я містян нагороджений дипломом "Бібліотеки - 2024: вистояти, жити, перемагати!"

За плідну і творчу працю, ініціативність, професійну майстерність, вагомий внесок у розвиток культурного життя міста Павлоград, за сприяння поповнення бібліотечного фонду закладу нагороджена бібліотекар І категорії Федорова Ірина.






Виставка-привітання "Наші захисники, низько вам вклоняємося"

 Презентація виставки-привітання "Наші захисники, низько вам вклоняємося" до Дня територіальної оборони. Для вас підготували книги воєнної тематики  сучасних українських авторів.  У цих виданнях читачі знайдуть героїзм, патріотизм захисників  і прагнення до майбутнього нашої країни.Щиро вітаємо воїнів територіальної оборони з професійним святом.Бажаємо фізичної витримки, сили духу та міцного здоров'я!



Презентація віртуальної виставки "Україна - козацька держава"

 Книги про козаків, які має прочитати кожен українець. Всі ми – нащадки відважних і волелюбних запорозьких козаків. Кмітливий і завзятий чоловік із шаблею, незмінною люлькою та самобутнім почуттям гумору такими  малює козаків художня література. Ми пропонуємо до вашої уваги книги про козацтво, які пояснюють, ким же вони були насправді.Сподіваємося, що запропоновані видання не залишать байдужими тих, хто хоче збагатити знання з історії українського козацтва, оскільки відродження козацтва стало невід’ємною частиною розвитку незалежної України.




Цитата дня

 Влучні і красиві вислови про життя давно ввійшли в наш побут. Ми так часто використовуємо їх, аби виразити свої міркування, що навіть того не помічаємо. Лови кілька мотивуючих фраз, які можуть стати в нагоді!



Привітальна листівка "Вірні присязі та Україні" (до Дня територіальної оборони України)

Щорічно День територіальної оборони припадає на першу неділю жовтня. Свято порівняно нове. Його запровадив своїм указом президент України Володимир Зеленський 2020 року. Зараз, коли наша країна в черговий раз стикнулася з агресором, внесок бійців тероборони важко переоцінити.