29 серпня 2023

Афіша вересень


 

«ІгроLand країна фантазій»

 Швидко промайнуло літечко. Сьогодні останній день ігротеки в парку ім. Комарова, яка залишить по собі багато хороших спогадів на весь рік!

                              










Година-факт "Єдиним духом Україна"

 29 серпня українці відзначають День пам’яті захисників держави. Пам’ятний день був встановлений Указом президента Володимира Зеленського в 2019 році задля вшанування героїв, загиблих під час Іловайської трагедії. Воїни віддали свої життя у боротьбі за територіальну цілісність та незалежність України. В бібліотеці організовано  інформаційну виставку  "Єдиним духом Україна",  приурочену вшануванню пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Метою дня є нагадування дітям про подвиг загиблих воїнів. Символом дати виступає квітка соняшника, адже у дні Іловайської трагедії саме вона рясніла на полях. 








Вітрина пам’яті «За синє небо,за жовте колосся»

 

29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Дата затверджена до дня найбільших втрат на Донбасі – дня виходу з оточення в Іловайську 29 серпня 2014 року. Символікою цього дня є квітка соняшника, адже у серпні 2014 року на полях саме із цією рослиною полягло багато українських воїнів. Вшановуються військовослужбовці і учасники добровольчих формувань, які загинули відстоюючи  незалежність України.





Афіша "Майстер-класи"