27 травня 2024

Група емоційної підтримки

 Відбулось заняття групи емоційної підтримки. Займалися створенням фантазійних світів. Відтворювали  контакт з почуттями через алегоричний переніс. Працювали у техніці трансформаційного малювання «Чепатакля».







Піша екскурсійна подорож «Краю мій, гордість моя»

 Сьогодні відбулася піша екскурсійна подорож «Краю мій, гордість моя» для учнів 5-Б класу Гімназії №4. Екскурсія розпочалася із знайомства з відділами бібліотеки. У співпраці з  провідним науковим співробітником Павлоградського історико-краєзнавчого музею Світланою Юдчиць, познайомилися з історією вулиці Європейська. Діти дізналися про історію пам’ятника шахтарській лампі та  жертв Холокосту. Завдяки змістовній екскурсії діти отримали позитивні емоції, дізналися багато нового та цікавого. Час пролетів непомітно.

Щиро дякуємо пані Світлані за змістовну та цікаву екскурсію.














Сімейні читання "Читаємо - перемагаємо"

 У бібліотеці відбулися сімейні читання "Читаємо - перемагаємо". Родини насолоджувались читанням пізнавально - цікавою літературою про Україну.



Скануй та читай

 На сторінках книги зібрані оповідання про події, пережиті автором, історії, які він чув від інших, а також роздуми, які відвідували його на різних ділянках течії річки його життя.