29 вересня 2023

Онлайн вікторина "Ми з України - козацького роду"

День самоврядування "Читаємо,мріємо,гуртуємося"!


      З нагоди свята в бібліотеці був проведен захід до Дня самоврядування "Читаємо,мріємо,гуртуємося", де діти із задоволенням перевтілювалися і спробували себе в ролі бібліотекаря. Багато нового дізналися про професію бібліотекаря. Заповнювали формуляр читача, видавали книги, роз'яснювали правила користування книгою та правила користування бібліотекою який виконує комплекс операцій з формування бібліотечного фонду, обслуговування користувачів, створення та використання технічної бази, управління персоналом та бібліотекою.







Виставка однієї книги "Бабин Яр: пам'ять на тлі історії"


 

Бабин Яр – місце пам’яті та некрополь близько 100 тисяч цивільних громадян і військовополонених, розстріляних нацистами у 1941–1943 роках. Серед них – євреї і роми, червоноармійці, комуністи, підпільники Організації українських націоналістів, в’язні Сирецького концтабору, «саботажники», порушники комендантської години та навіть пацієнти психіатричної лікарні імені Павлова.

Масовий розстріл євреїв у Бабиному Яру 29–30 вересня 1941 року став символом «Голокосту від куль» і нацистської політики масового знищення людей.

Відео-хаб «Книжкові передбачення»

 

До дня бібліотекаря пройшов невеличкий захід. Відвідувачам запропонували книжкові передбачення. Допомогла нам в цьому чудова книга Дари Корній Троян-Зілля.

Привітальна листівка до Дня територіальної оборони України


 

Вічна класика