26 березня 2019

Бібліогодина «Прийшли канікули? До бібліотеки – гайда!

Канікули! А в бібліотеці затишно та цікаво.
26 березня на бібліоподорож завітали учні навчально – реабілітаційного центру. Усі мали змогу записатися до бібліотеки і взяти книжки. Цього дня діти стали новими користувачами бібліотечної родини «Я тепер уже читач!». Сподобався гостям ігровий куточок, де можна погратися, скласти пазли, переглянути пізнавальні озвучені книжки.








Літературна вітальня «Майстернісь та натхнення»

У бібліотеку на презентацію книги Андріянової Наталії “Душа поета» зібралися поети літературної вітальні «Майстернісь та натхнення», сестри Наталії, бібліотекарі шкіл № 4,5,7,10,11,18,19, ветерани Ради ветеранів війни та праці селища «40 років Жовтня», поети письменницького дому «Дивосвіт» та поціновувачі творчості. Це друга збірка віршів яка вийшла після смерті поетеси. Цього дня лунали її вірші з уст поетів Трофімова С., Комашко Л, Компанієць С., Карплюк В., Корінець Н, Власова І.,Макарової А, Дзюби С. та інших. Пісні у виконанні бардів Жанни Арішаки, Надії Андрєєвої . Демонструвалася відео презентація світлин з життя Наталії Андріянової та книг.

Клуб "Берегиня"

Майстер-клас "Пап'є-маше. Корисне заняття з задоволенням"
24 березня відбулося весняне засідання клубу «Берегиня». 
Напевно кожен стикався з штучними фруктами, дуже схожими на справжні, які можна легко зробити за допомогою всім відомої техніки пап'є-маше. Про те, що використовується в даній техніці, як зробити незвичайну саморобну поробку, як саме відбувається процес створення-на ці та інші тонкощі цієї творчості  детально
розповідала Скриннік Жанна. Жінки  спробували разом зробити фрукти. І ось що в них вийшло
А ви хотіли б так вміти? Пофантазуйте і все у вас вийде. Пап'є-маше старий, але, незважаючи на це, і досі один з найпопулярніших методів створення забавних фігур, образів і виробів. Не пропустіть можливість спробувати себе в цьому мистецтві! Приєднуйтесь до клубу «Берегиня»!