10 жовтня 2024

Нові надходження літератури

 Дякуємо за книжки С.Кінга Vira Skuratova! Ваш вчинок надихає рухатись уперед. Запрошуємо читачів надихнутиь моторошно - захопливим вайбом, через найцікавіші книжки Стівена Кінга. Читайте самі і запрошуйте друзів!



Скануй та слухай

 Презентуємо книгу  Лоуренса Блока "Джентельменська угода".

Требізонт - заможний одружений чоловік. Одного разу, повернувщись додому він застав там грабіжника. Требізонт був бізнесменом, і не звик нехтувати потенційними можливостями отримати вигоду. Саме тому, замість того, щоб одразу, просто викликати поліцію, він вирішив, використати цю неприємну ситуацію в своїх інтересах.



Онлайн - проєкт "Книжкова локація" "Крута фішка українська книжка у нашій бібліотеці"

 Пропонуємо вашій увазі книгу Юрія Винничука "Цензор снів". І знову письменник вибудовує перед читачем захопливий сюжет,  у якому герої, поринаючи в лабіринти пам’яті, лише в несподіваному фіналі розкриваються повною мірою. Вони озираються на своє життя, яке припало на добу тоталітарних режимів, і звіряються у різних способах виживання — від цинічного до шляхетного. Водночас така карколомна мандрівка в минуле приносить багато несподіванок.


#хаб_цифрової_освіти

 Заняття з мобільної грамотності «Смартфон з нуля: Ваш гід у сучасних технологіях». Для користувачів, які виявили бажання навчитися правильно та безпечно користуватись мобільними додатками. Тема  заняття: «Налаштування. Знайомство з мобільними додотками». Учасниці тренінгу дізналися, як скачати,  налаштувати та користуватись додатком «Приват24».

Працюємо у межах проєкту Українська бібліотечна асоціація/Ukrainian Library Association «Здобуття цифрових навичок у бібліотеках - Хабах цифрової освіти».

#SwedeninUA,#Українськабібліотечнаасоціація,#cyfra_library,#діяосвіта,#ШвеціяSverige,#UNDPinUkraineПРООНвУкраїні,



Майстер-клас "Осінній їжачок"

 На майстер-клас "Осінній їжачок" завітали учні 3- Б класу Павлоградського міського ліцею. Учні створили кожний свого особистого їжачка в  техніці аплікації. Для роботи використовували кольоровий папір, клей, ножиці та різноманітні прикраси. Осінні їжачки вийшли дуже гарні і веселі, а малеча отримала багато позитивних емоцій.

За підтримки Громадської організації "Центр інноваційного розвитку "Персона".