27 березня 2019

Літературна валіза «Вся справа в капелюсі

 Бібліотека підготувала  і провела пізнавально-розважальну програму “Вся справа в капелюсі".  Заздалегідь в  залі було зібрано дивовижну колекцію головних уборів: жіночі капелюшки, військові кашкети,капелюхи літературних героїв.
Юдіна О. розповіла про історію виникнення капелюха дітям школи №8.
 Із довідника фразеологізмів школярі дізналися, що означають вирази: ”Справа в капелюсі“, ”Закидати шапками “, ”Дати по шапці“. Присутні охоче брали участь у різноманітних розвагах: «Закинь головний убір на гачок вішалки», «Чий капелюх!» та інші.   

Здавалося, що іграм, пустощам, веселощам не буде кінця, зала час від часу вибухала гучним сміхом, оплесками, вигуками підтримки.  Година  промайнула, як одна мить!


Клуб «Таланти та прихильники»

27 березня у клубі «Таланти та прихильники» пройшла розважальна програма «Бабусі приколюсі».  В дружній атмосфері клубівці та гості взяли активну участь в розважальній програмі:  інсценували цікаві епізоди з життя людей похилого віку, співали, читали гуморески. У вікторині «Ерудована бабуся»  переможницею стала Кудряшова О.Я..Наприкінці заходу подарунком для усіх присутніх стала музична композиція у виконанні акторів-аматорів театральної студії «Позитив». Захід закінчився солодким чаюванням.