16 травня 2024

Велика подяка Ганні Ярмола !

 Сьогодні в нас приємна новина, з Київа  приїхали двадцять дев'ять яскравих, цікавих, дивовижних книжок.Велика подяка Ганні Ярмола  за такий гарний сюрприз.  




 

Свято "Ми - одна українська родина"

  Сьогодні  в бібліотеці відбулося свято "Ми - одна українська родина" до Міжнародного дня  сім’ї. На захід завітали родини з Міжнародного благодійного  фонду "Жива". Свято розпочалося спорт - таймом "Моя сім'я -мій оберег".Грали в ігри "Таксі визивали?", "Піца для дорослих і малих", "Млинці для всієї родини", "Хто найспритніший?" та інші. Діти з задоволенням малювали свої родини під час вернісажу малюнків "Моя талановита сім'я".Малюнки вийшли яскраві та  гарні. Ми - велика українська родина! 
















Скануй та слухай

 Слухаючи книжку, ми потрапляємо до казкового світу, сповненого таємниць, дивовижних подій і пригод. Знайомтеся: Великий Маг Олдін. Уже тут нас очікує перша несподіванка: виявляється, Олдін це ведмежа! Усім відомо, що він наділений неабияким розумом і знається на магії, хоч і буває неуважним і роззявкуватим. На щастя, Олдін має кількох вірних помічників: це кажанчик Флаппі, привид Бебіхенк, маленька зелена зміючка Спілло, павук Руді...



Онлайн-привітання "Родина, як зірка, єдина!

 До Міжнародного Дня сім'ї в бібліотеці відбулося онлайн-привітання  "Родина, як зірка, єдина!" Діти присвятили вірші не тільки мамам і татусям, але й сестричкам, братикам, бабусям і дідусям. Та подякували твердому батьківськом плечу і материнській любові. Адже ми по-справжньому щасливі лише в сім'ї, серед рідних, друзів, коли всі здорові і веселі, коли в оселі панують мир і злагода.








Група психологічної підтримки

 Відбулося заняття групи психологічної підтримки з психологом Бензерем А.С. Займалися пробудженням архетипу жіночої мудрості та посилення власного "Я".









Флешмоб фото - світлин "А над світом вишиванка цвіте ! " ( до Дня української вишиванки )

 З метою сприяння національної єдності та згуртування навколо важливих національно-патріотичних атрибутів української державності сьогодні відбувся флешмоб "А над світом вишиванка цвіте ! " ( до Дня української вишиванки ), який покликаний об’єднати навколо національної святині – вишиванки. Вона символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь, що не переривається віками.









Бібліомікс "А над світом українська вишиванка цвіте"

  До Всесвітнього дня вишиванки в бібліотеці відбувся бібліомікс "А над світом українська  вишиванка цвіте" , де ви ознайомилися з історією вишиванки від давнини до нашого часу. Дізналися якою вона була впродовж століть та секрети  вишивки та представлений  український національний одяг. Вітаємо всіх  українців з цим чудовим святом!










Інтерактивний плакат "Українська вишивка над світом пливе"