30 серпня 2023

Літературна орбіта «Письменницькі таємниці»

 30 серпня в рамках Регіональної компанії бібліотек Дніпропетровщини «Читаємо разом» «Письменники короновані словом», відбулася зустріч з клубівцями «Таланти і прихильники». Присутнім презентували виставку       «Читай своє, читай українське», ознайомили з творчістю сучасних українських письменників,  їх життєвим та творчим шляхом .










Уривок видатних особистостей "В дитячому крузі"(105 років від дня народження В.О.Сухомлинського).Клуб анімації "Мульти Кідс"

В рамках роботи бібліотечного клубу «МультиКідс» відбулося 30.08.2023р засідання мультиплікаторів. Діти вкотре ознайомилися з творами Василя Олександровича Сухомлинського – великого педагога, мудрого учителя. У його палкому серці жила велика доброта та любов до всього світу. Він не лише навчав, а й прищеплював кожній дитині найкращі людські якості, виховував доброту, чуйність, людяність, патріотизм, любов до батьків, до людей і до рідної землі. До твору «Як їжачок піч змурував» діти створили надзвичайних, смішних та яскравих героїв. Під час зйомки діти втілювали свої ідеї в розвиток подій. Творчий процес пройшов дружньо, весело та цікаво!





Уривок видатних особистостей "В дитячому крузі"(105 років від дня народження В.О.Сухомлинського).Клуб анімації "Мульти Кідс"

Уривок видатних особистостей "В дитячому крузі"(105 років від дня народження В.О. Сухомлинського)клуб анімації "Мульти Кідс" автор: ВБСЧ № 2 "ДіМ"