06 січня 2023

Літературна гра "Сніжна зіронька горить"

  Хоч на дворі похмуро, та сьогодні було сонячно від дитячих посмішок!А все тому, що у нас відбулась літературна гра "Сніжна зіронька горить"- конкурси, загадки, лічилки та призи - всім цим наповнена сповна наша розважальна, проте дуже корисна та розвиваюча програма.






Бібліо-мікс "Зимова круговерть"

Сьогодні ми завітали до вихованців ЦСПД "Моя родина". Діти прийняли участь у різноманітних іграх, розвагах, конкурсах, відгадували загадки про зиму та дізналися багато цікавого про традиції святкування Нового року у рідних країнах світу. Радісні емоції та позитивний настрій дітей - найкращий зворотній зв'язок для нас. На останок ми привітали дітей солодкими презентами і домовилася обов'язково зустрічатися ще.

Літературна вітальня «Майстерність та Натхнення»

На святкові забави «Пригоди різдвяної компанії» зібралися учасники літературної вітальні «Майстерність та Натхнення» та шановні гості: талановиті магістри Сладкові Олександр Та Марія творчого хабу "Сучасна Україна» м.Маріуполь., тріо «Ластівка», інженери порозуміння Степан Семенов та Іван Новіков в рамках спільного проекту PAX (Нідерланди) та "Простір гідності"(Україна).

Різдвяні свята вселяють у серце кожного надію на добро, сподівання на краще майбутнє, віру у Перемогу.










Українська класика в три кроки

Події, що відбуваються в Україні дозволили багатьом переосмислити значення національної свідомості та знання української мови.  Нині мова стала не лише зв’язковою ланкою між людьми. Українська мова стала ідентифікатором та кодом нашої нації в найскладніші часи. Кожному з нас, в незалежності від віку, статі й професії, варто вивчати, цінувати й плекати, збагачувати й розвивати рідну мову. Бібліотекарі переконані, що найкраще це робити через вивчення української класичної літератури. А щоб вивчати було цікавіше, ми підготували проєкт "Українська класика в три кроки: Читай. Слухай. Дивись." Це чудова можливість  переосмислити власні цінності та збагатити себе новими знаннями.

Українська класика в три кроки автор: ВБСЧ № 2 "ДіМ"

Вічна класика