04 жовтня 2023

Зігріємо серце добротою

 Повага до людей похилого віку – одна з цінностей суспільства. У перший день жовтня в Україні відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. Ці дні відзначаються з особливою повагою до наших старших співгромадян і ветеранів, визнаючи їхній надзвичайний внесок у суспільство. З метою відзначення цього дня до бібліотеки завітали мешканці селища 40 років Жовтня. Бібліотекарі привітали  гостей продемонструвавши відеоролик з привітаннями та побажаннями. Зберігаймо нашу повагу до старших, бережімо та підтримуймо людей похилого віку, бо саме вони допомагають нам зберегти національну ідентичність та цінності.








Голосні читання "Читаємо в колі друзів "

 Хто по-справжньому щирий з нами , відданий нам і любить нас , хто приносить радість і дарує теплоту , рятує від самотності і заліковує душевні рани ? Ну звичайно ж , це наші менші брати , наші тварини , наші вдячні і вірні друзі, у яких всім нам варто багато чому повчитися.

4 жовтня до "Всесвітнього Дня тварин" в бібліотеці відбулися голосні читання в колі друзів з кішкою Алісою. Де діти читали улюбленні книжки та розповідали веселі історіі про тварин.