Користувачі та гості бібліотеки зможуть ознайомитись з історією виникнення свят Медового, Яблуневого та Горіхового Спасу. Тож про те, як використовують такий корисний продукт, як мед в національній кухні різні народи можна дізнатись за допомогою виставки. Родзинкою стали роботи народної майстрині та нашої читачки Мартинюк Мирослави. Читачів та гостей пригощаємо медом та яблуками, сливами, горіхами.
20 серпня 2017
Користувачі та гості бібліотеки зможуть ознайомитись з історією виникнення свят Медового, Яблуневого та Горіхового Спасу. Тож про те, як використовують такий корисний продукт, як мед в національній кухні різні народи можна дізнатись за допомогою виставки. Родзинкою стали роботи народної майстрині та нашої читачки Мартинюк Мирослави. Читачів та гостей пригощаємо медом та яблуками, сливами, горіхами.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар