05 грудня 2022

5 грудня - Всесвітній день волонтерів

5 грудня у всьому світі відзначають Міжнародний день волонтера. В Україні та у світі цього дня згадують людей, які добровільно та безоплатно працюють там, де потрібна їх допомога. 



Від початку вторгнення в нашу країну загарбників багато бібліотек стали волонтерськими центрами, наша бібліотека  також не залишилася осторонь цього руху. В бібліотеці працює пункт збору матеріалів для окопних свічок та гуманітарної допомоги для ЗСУ. Бібліотекарі неодноразово долучалися самі та мотивували користувачів до волонтерської діяльності задля прискорення нашої Перемоги. Бібліотекар Няніна Наталя Павлівна з початку війни створює гачком сувеніри-обереги для захисників у вигляді синьо-жовтих сердець, які дарує військовим. Крім того, бібліотечні фахівці всіляко допомагають вимушеним переселенцям, організовують різноманітні заходи з метою покращення емоційного стану та подолання стресу, надають інформаційну допомогу.

Щиро дякуємо всім людям з широкою душею, повною доброти і чуйності! Діяльність волонтера гідна і безкорислива. Спасибі і низький уклін за вашу діяльність та постійне бажання допомогти!

Немає коментарів:

Дописати коментар