07 лютого 2023

Первинна, безпечна та економічно ефективна психосоціальна підтримка постраждалого від війни населення України

У бібліотеці №2 проведенні груп підтримки для мешканців селища «40 років Жовтня», що сприяє активізації внутрішніх ресурсів, підвищенню самооцінки учасників, розвитку комунікативних компетенцій. Модератор - Яригіна Юлія. 

Групи проводяться в рамках проєкту «Первинна, безпечна та економічно ефективна психосоціальна підтримка постраждалого від війни населення України» реалізується Центром громадянських ініціатив «Суспільний вимір» у межах проєкту «Спроможні та сильні», що виконується Фондом Східна Європа за підтримки Швейцарії.

Інтегративна терапія спільнот (ІТС). Що це таке? Це групова форма терапії, яка допомагає людям повернути віру в себе, підсилити власні сильні сторони, ресурси та віднайти опору, джерело сили. Це  структурована форма роботи, яка створює простір, де можна: ділитися  тим, що тривожить і не дає спати; обмінюватися досвідом; шукати рішення шляхом власних усвідомлень; приємно проводити час за чаюванням.  А в наш складний воєнний час це так важливо - триматися разом і допомагати один одному.


Немає коментарів:

Дописати коментар