23 березня 2023

Літературна вітальня «Майстерність та Натхнення»

Сьогодні в бібліотеці зібралися учасники літературної вітальні «Майстерність та Натхнення». Зустріч була присвячена дебюту віршів патріотичного змісту «Поезія вільних». Адже кожен вірш, кожен рядок, кожне слово - це вже частина Української історії. Присутні поспілкувалися про важливість літературної творчості для суспільства зокрема у воєнний час. Бібліотекарі презентували твори сучасних письменників, які «народжені війною» в Україні і засновані на реальних подіях а на прикладі творчості відомої письменниці Л. Костенко, розглянули різні  види оформлення поезії для публікації в соціальних мережах.

В рамках циклу відео-переглядів «Синє-жовте кіно» присутнім було презентовано трейлер фільму «Снайпер. Білий ворон». В основі фільму – реальна історія горлівського вчителя Миколи Вороніна, який став одним із сценаристів фільму (у співавторстві з Мар’яном Бушаном).

Учасники зустрічі надихнулися спілкуванням з однодумцями і вирішили зустрічатися частіше. А ми завжди радити бачити в стінах нашої бібліотеки творчих і талановитих літераторів.








Немає коментарів:

Дописати коментар