30 серпня 2024

Емоційна підтримка волонтерів

 Сьогодні у бібліотеці розпочалися заходи з "Емоційної підтримки, ознайомлення з етапами які переживає людина у стані стресу, техніками самодопомоги, проведення психоедукаційних сесій та отримання корисних навичок самозбереження на робочому місці та в особистому житті".За сприяння Міжнародного благодійного фонду "Жива". До проведення заходу залучені спеціалісти міжнародної гуманітарної організації FHI 360. FHI 360 - це міжнародна гуманітарна організація, з головним офісом у США, яка працює близько 40 років у понад 70країнах світу. Мета роботи полягає у допомозі цивільному населенню, яке постраждало від гуманітарної кризи. Цільова аудиторія проекту - місцеві жителі та переселенці, які живуть у місті Павлоград, представники інститутів громадянського суспільства.






Конкурс-естафета "Казку відгадай і наступну загадай"

 Сьогодні відбулася конкурс-естафета "Казку відгадай і наступну загадай". Діти  брали учать в таких конкурсах як: "Казкознавці", "Хто казок багато знає, завжди той перемагає". Учасники відгадували головних героїв різних казок та загадували такі питання наступному учаснику: "Як звали останнього героя, що зайшов у рукавичку?", Скільки яєць знесла курочка Ряба?", "Скільки тварин тягло ріпку?", "Як звали чоловіка язикатої Хвеськи?"....



29 серпня 2024

Скануй та слухай

 Мумі-троль та його вірні друзі не можуть всидіти на місці без пригод. Але такої неймовірної пригоди годі було сподіватися! Здавалося б, звичайний капелюх творить справжні дива, змінює предмети, може змінити навіть Мумі-тролятак, що ніхто його не впізнає. Ніхто, окрім, звичайно, мами.



День вшанування пам'яті захисників України

29 серпня - День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Долучитися до загальнонаціональної хвилини пам'яті та вшанували пам'ять про загиблих захисників хвилиною мовчання та виконання Гімну України. Герої не вмирають. Це не єдиний день у році, коли ми згадуємо про тих, хто віддав життя, щоб відстояти Україну, її державність, незалежність і соборність. Але це особливий день, нагода для всіх у суспільстві разом зосередитися на пам'яті, шані і вдячності. Саме 29 серпня 2014 року відбулася трагедія  Іловайський котел. Символом трагічної  дати вважається соняшник, оскільки більшість військових ЗСУ загинуло в регіонах України, де найбільше полів з цією квіткою.

                                          






Тематична зустріч "Пам'ятаємо і будемо пам'ятати"

 Сьогодні до Дня пам'яті захисників України відбулася тематична зустріч "Пам'ятаємо і будемо пам'ятати". На якій вшанували військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули, відстоюючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

  

                                                            




.

28 серпня 2024

Вічна класика

 Книга про зображення молодого красеня Доріана Грея, який, отримавши завдяки портрету вічну юність, спустошує і знищує свою душу.



Релаксація розвантаження «Фантастичний світ мрій – гармонія уяви»

 З молоддю міста та молоддю Міжнародного благодійного фонду «Жива» було проведено релаксацію розвантаження «Фантастичний світ мрій – гармонія уяви». Юнаки та дівчата прослухали бесіду про ментальне здоров’я, далі була гра-визначення «Моє ментальне здоров’я», намалювали свою мрію-фантазію за книгою Д.Ролінг «Гаррі Поттер і філософський камень» За підтримки Громадської організації "Центр інноваційного розвитку "Персона".










27 серпня 2024

Цитата дня

                                                             Найкращі висловлювання, 

     що мотивують Вас рухатися вперед. 



Майстер-клас «Соняшники пам’яті»

Сьогодні для вихованців ЦСПД "Моя родина" та дітей селища "40 років Жовтня" відбувся майстер-клас «Соняшники пам’яті». Діти із задоволенням долучилися до цікавого процесу виготовлення з паперу соняшників-символу Дня пам’яті захисникам України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

За підтримки Громадської організації "Центр інноваційного розвитку "Персона".





26 серпня 2024

Скануй та читай

 Історія про двох сильних людей. Історія про те, що не завжди перше враження — правильне. Історія про те, що кохання може перемогти навіть ненависть, особливо, коли у справу втручається пристрасть.



Онлайн пазл- мандрівка "Дніпропетровщина - край неповторний"

Обухівські заплави – природоохоронна територія в Дніпропетровській області. Обухівські заплави є частиною Дніпровсько-Орільського заповідника.

preview32pieceобухівські заплави

23 серпня 2024

Майстер-клас "Кольори України".

 Майстер-клас "Кольори України" пройшов у жіночому клубі "Берегиня" до Дня Незалежності України. З любов'ю та натхненням для наших воїнів  майстрині виготували жовто-блакитний подарунок- серце, яке буде оберігати  наших воїнів та надасть їм сили для захисту нашої країни.











Майстер-клас "Кольори України"

 Майстер-клас "Кольори України" пройшов у жіночому клубі "Берегиня" до Дня Незалежності України. З любов'ю та натхненням для наших воїнів майстрині виготували жовто-блакитний подарунок- серце, яке буде оберігати наших воїнів та надасть їм сили для захисту нашої країни.





22 серпня 2024

Скануй та слухай

 ..зараз відьма летіла просто в нічне лютневе небо. Вже майже безхмарне, як весною, але ще з далекими холодними зірками. Коса як пліть билася по спині вітер холодними ножами різав їй обличчя, але вона не помічала – летіла. Летіла назустріч темному сталевому вогню. І з нею були її сім вірних друзів...





Майстер клас "Тризуб - символ віри та надії"

 Сьогодні цікаво та з захопленням провели майстер-клас "Тризуб - символ віри та надії" з дітьми ЦСПД "Моя родина" та дітьми селища "40 років Жовтня". Для виготовлення тризуба знадобився: ножиці, клей, олівці, трафарет та гофрований папір. Діти отримали велике задоволення та чудові враження. В кожного вийшла своя неповторна поробка.

 За підтримки Громадської організації "Центр інноваційного розвитку "Персона".










21 серпня 2024

Вічна класика

 Відкриваючи сторінки цієї книги, читач опиняється в захопливому світі української глибинки та її колоритних персонажів. Квітка-Основ'яненко майстерно відтворює моральні конфлікти, відображаючи боротьбу між добром і злом, справедливістю та несправедливістю.


20 серпня 2024

Ігротека. День веселих витівок "Якби я був героєм".

  Сьогодні відбулася ігротека "Якби я був героєм". До нас завітали вихованці ЦСПД "Моя родина". Діти приймали участь у веселих, пізнавальних конкурсах:" Супергерой","До перемоги","Перешкода","Знайди відмінності","Конструктор". Всі залишилися задоволеними і щасливими.
За підтримки Громадської організації "Центр інноваційного розвитку "Персона".